Menu

Wij bakken dagelijks ons verse brood en maken iedere dag onze verse pasta. De ingrediënten op ons menu zijn uitsluitend van biologische herkomst en weerspiegelen zo ons motto 'eten wat vers is', doordat we kiezen voor producten die op dat moment van het jaar op hun best zijn, en met speciale aandacht voor biologisch vlees, groenten en verantwoorde vis.


Chef verrassing menu    3 gangen 39,50    4 gangen 47,50     5 gangen 53,50    7 gangen 59,50

 

Antipasti

 

Torta salata di carciofi e Robiola di Roccaverano con

 insalata di portulaca e carciofini marinati  13,75

Quiche van artisjokken en verse Piedmontese geitenkaas met een salade

van winterpostelijn en ingemaakte kleine artisjokken

 

Calamari alla griglia con radicchio tardivo e riduzione al nero 13,75

Inktvis v/d grill met radicchio tardivo en een zwarte reductie van vis

 

Soppressata di maiale di Gascogne fatta in casa con

insalata di cavolo nero , melograno fresco e aceto balsamico 13,75

Italiaanse zelf gemaakt zure zult van Gascogne varken met een salade van

palmkool,verse granaat appel en balsamico azijn


Ostriche del mare di Wadden con limone siciliano    2,50 p.s.
Wadden Oesters met Siciliaanse citroen

Primi

 

Tortelli ripieni di cicoria di campo, limone e caprino

stagionato 15,50

Tortelli gevuld met chicorei , citroen zest en oude geitenkaas

 

Tagliolini all’uovo con bottarga fatta in casa di rombo del Wadden

limone e barba di frati 15,50

Verse tagliolini met zelf gemaakt bottarga van tarbot uit de Wadden ,

citroen en monniksbaard

 

Ravioli tondi bianchi e neri ripieni di pesce azzurro e

yoghurt artigianale 15,50

Ronde zwarte en witte ravioli gevuld met blauwe vis en boeren yoghurt

 

Tagliatelle di grano arso con pancetta affumicata fatta in casa e

pecorino abruzzese 15,50

Tagliatelle van gebrande tarwe , zelf gemaakt gepekelde en gerookte spek

en oude schapenkaas

 

Secondi

Pesce del giorno dei “Pescatori Buoni”  24,50
Vis v/d dag  van de Goede Vissers

 

Vegetariano : cheese burger di cicerchie, rape rosse e pecorino

con friggitelli e gratin di sedano rapa  19,50

Cheese burger van Cicerchie bonen en rode bieten met schapenkaas , gratin

van knolselderij en zoete puntpaprika’s

 

Confit d’anatra con carote selvatiche e purè di scorzonera e

mostocotto  24,50

Confit van eendebout met oerwortels, purè van schorseneren en

wijn most saus

 

Costata di Simmental maturata 90 giorni con cicoria ripassata,

patate saline di Texel ed una salsa di cipolle rosse di Tropea  24,50

Dry aged rib eye van Simmental rund met cichorei, Texels zilt aardappels en

een saus van Tropea rode uien

 

Dolci & Formaggi

 

Piatto di formaggi Slow con marmellata di cipolle rosse  9,50

Slow kaas plateau met een compote van rode uien

 

Daquoise alle nocciole ripieno di crema al mascarpone e ricoperto

di cioccolata fondente  8,50

Hazelnoten daquoise met Mascarpone creme en chocolade saus

 

Creme brulè con zenzero ed arance rosse  8,50

Sinaasappels-gember creme brulè