
Holiday
Dear Customers,
during the holiday Pianeta terra will stay closed on the 24th and the 25th of December,
open again from the 26th till the 31th.
On the 26th we will serve beside our A la carte menu a special 4 courses christmas selection. On the 31th will only be one set menu and will not be possible to order a la carte, of course we'll
be flexible for vegetarians , allergies and any other dietary related request. Any other day will go as usual.
We wish everyone a merry Christmas and a very happy new year.
Christmas menu for the 26th of December
Amuse
Zelf Gerookte schotse wilde zalm met een emulsie van vis
borrage cress en Granny smith appel
Home smoked wild scottish salmon with a fish emulsion ,borrage cress and Granny smith
apple
Cappelletti gevuld met pastinaak en eenden rillettes geserveerd met sinaasappel boter
Cappelletti stuffed with parsnips , duck rillettes and oranges butter
Fazantenborst met schorseneren , palmkool en een reductie van Barolo
Pheasant breast with salsify , black kale and a reduction of Barolo wine
Twisted “Zuppa inglese”
Prijs 49,50 excl. drinks
Menu new year's eve
Amuse
Gerookte Waddenoester met een brandade van stokvis, haringkaviaar en mosterdblad
Smoked wild oesters from the Wadden Sea with a brandade of stokfish , herring caviar en mosterd leaves
Buikspek met rode zuurkool , gepofte grind en een schuim van verse mierikswortel
Pork belly with red sauerkraut, puffed gring and a foam of fresh horseraddish
Tortelli met topinambur en hazelnoten geserveerd met kervel boter
Tortelli stuffed with jerusalem artichokes and hazelnuts served with a chervil butter
Zeeduivel met een saffraan-vanille saus en een sauté van artisjokken
Monkfish with a saffron-vanille sauce and a sautè of artichokes
Ballotine van konijn en verse worst geserveerde met cime di rapa en mosto cotto
Ballotine of rabbit and fresh sausage served with green turnips and "Mosto Cotto"
Kaas plank
Cheese plate
Death by Chocolate
Prijs 95,00 inclusive a glass of Prosecco